سورنا در ۱ سال و ۲ ماه قبل، جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲، ساعت ۱۰:۰۴ در پاسخ به فريدون دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » فریدون » بخش ۱۱:
پدر جان شوخ در قرن سوم و چهارم گستاخ معنی میداده. جسور
سورنا در ۱ سال و ۲ ماه قبل، چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲، ساعت ۰۹:۵۶ در پاسخ به دیاکو برادوسای دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » فریدون » بخش ۵:
سرزمین پهلوانان
سورنا در ۱ سال و ۲ ماه قبل، چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲، ساعت ۰۹:۴۷ در پاسخ به علی دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » فریدون » بخش ۵:
درود بر شما
سورنا در ۱ سال و ۲ ماه قبل، سهشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲، ساعت ۱۷:۱۰ در پاسخ به سیاوش عیوضپور دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » ضحاک » بخش ۱۲ - بند کردن فریدون، ضحاک را:
یکی از اهداف اصلی فردوسی زنده نگاه داشتن زبان پارسی بوده و اتفاقا بسیار سختگیری شده در سرودن ان که کلمات عربی درش بکار نره. چطور متوجه این موضوع نشده اید؟؟؟؟
سورنا در ۱ سال و ۳ ماه قبل، چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲، ساعت ۲۲:۰۳ در پاسخ به خسروساسان دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » ضحاک » بخش ۹ - سفر فریدون و سپاهش از اروندرود تا بیتالمقدس پایتخت ضحاک:
عالی بود
سورنا در ۱ سال و ۳ ماه قبل، جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲، ساعت ۲۰:۰۲ در پاسخ به جهن یزداد دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » ضحاک » بخش ۸ - به پا خاستن فریدون در برابر ضحاک:
درود بی پایان بر جناب جهن داد عزیز. از اول شاهنامه که شروع به خواندن کردم فقط توضیحات و گزارشات شما صحیح کامل شیوا و متقن بودند. بسیار ممنون که دانسته های ارزشمند خود را با بردباری و دلسوزی در اختیار گزاشتید. زنده باد
سورنا در ۱ سال و ۴ ماه قبل، دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲، ساعت ۱۷:۵۲ در پاسخ به بهار. دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » ضحاک » بخش ۱ - پادشاهی ضحاک تازی هزار سال بود:
انسانهای شیطان صفت و بدکار
سورنا در ۱ سال و ۴ ماه قبل، شنبه ۲ دی ۱۴۰۲، ساعت ۱۹:۳۱ در پاسخ به نوروز فولادی دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » جمشید » بخش ۳ - داستان رویش مار بر شانههای ضحاک:
چه تعبیر زیبا و بجایی. نکته ای بسیار ظریف
سورنا در ۱ سال و ۴ ماه قبل، شنبه ۲ دی ۱۴۰۲، ساعت ۱۳:۳۳ دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » جمشید » بخش ۲ - مرداس تازی و فرزند ناخلفش ضحاک:
یکی پندت از من بباید شنود
سورنا در ۱ سال و ۴ ماه قبل، پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲، ساعت ۱۵:۳۴ در پاسخ به جهن یزداد دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » جمشید » بخش ۲ - مرداس تازی و فرزند ناخلفش ضحاک:
درود بر شما. بسیار واضح و گویا همه سوالات را توضیح دادید. عصبانیت شما قابل درک است. مانا باشید
سورنا در ۱ سال و ۴ ماه قبل، پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲، ساعت ۱۵:۰۳ در پاسخ به گردآفرید دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » جمشید » بخش ۲ - مرداس تازی و فرزند ناخلفش ضحاک:
درود بر گرد آفرید. اول اینکه رستم نمیدونست سهراب فرزندشه و دوم اینکه حتی اگه میدونست هم خرده ای بر او نبود چون در راه وطن اینکار و کرده و فقط انسان های بزرگ میتونن اینکارو بکنن. در ظاهر امر سهراب اومده بود که ایران و رستم و همه رو از بین ببره
سورنا در ۳ سال و ۸ ماه قبل، چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ساعت ۱۵:۳۱ در پاسخ به علی دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » آغاز کتاب » بخش ۹ - داستان دقیقی شاعر:
خودت فهمیدی چی میگی؟
سورنا در ۳ سال و ۸ ماه قبل، پنجشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۰، ساعت ۱۹:۲۱ در پاسخ به مجتبی خراسانی دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » آغاز کتاب » بخش ۹ - داستان دقیقی شاعر:
خسته نباشی
سورنا در ۳ سال و ۱۰ ماه قبل، دوشنبه ۷ تیر ۱۴۰۰، ساعت ۱۳:۲۲ در پاسخ به سپهر سمیعی دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » آغاز کتاب » بخش ۹ - داستان دقیقی شاعر:
بسیار ناپخته ، سست و بی ربط
سورنا در ۳ سال و ۱۰ ماه قبل، پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ساعت ۲۳:۲۷ در پاسخ به نیک اندیش دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » آغاز کتاب » بخش ۷ - گفتار اندر ستایش پیغمبر:
درود بر شما. موقر و منطقی
سورنا در ۴ سال و ۱ ماه قبل، چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹، ساعت ۰۱:۰۰ دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » آغاز کتاب » بخش ۳ - گفتار اَندر آفرینشِ عالم:
با درود بر تمام ایران دوستان و وطن پرستان.
آقا ما داشتیم حاشیه ها رو میخوندیم کف کردیم. چرا انقدر تعصب بیهوده؟؟ چرا انقدر صفر و صد؟ چرا با تفسیر غلط ناخواسته داریم عظمت فردوسی بزرگ رو تخریب میکنیم؟ آقا این به به و چه چه چیه که فردوسی نظریه داروین و گفته یا بینگ بنگ و گفته؟؟؟ طرف اسم خودشم گذاشته دکتر!! آقا واقعیت اینه که علم جهان شناسی فردوسی و بزرگان آن زمان چون ابوعلی سینا و فارابی ، همه در حد همان موقع و پیرو هیئت بطلمیوسی بوده که اعتقاد داشته جهان از 4 عنصر آب و باد و آتش و خاک بوده و زمین مرکز دنیا و خورشید و سیاره ها و ستاره ها هر یک در لایه ای از آسمان بدور زمین میگردند که الان یه بچه 6 ساله هم میدونه این غلطه. حتی نظریات قرآن هم بر پایه هیئت بطلمیوسیه. دیگه این این همه قیل و قال نداره که. بزرگی فردوسی بزرگ و حکمتش در اینا نیست که فیزیک دان باشه یا شیمیدان. در اینه که ایشون با نظمی بسیار زیبا و دلنشین و غرور آمیز بدور از هر تعصب و نژاد پرستی و با کمال احترام حتی با دشمنان؛ و بر پایه خرد گرایی و نه دینی؛ این اثر جاودانه و ملی گرایانه رو خلق کرده که اخلاق و وطن پرستی و خرد گرایی و گرایش به حق و راستی رو به منتهی درجه خودش رسونده. لطفا مانند متدینین متعصب اشتباهاتی که اون زمان نسبت به عقل آدمی درست و معقول بوده رو با بزرگ نمایی و دروغ و ماله کشی جور دیگه تفسیر نکنیم. با تشکر
سورنا در ۱ سال و ۲ ماه قبل، جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲، ساعت ۱۰:۰۵ در پاسخ به فريدون دربارهٔ فردوسی » شاهنامه » فریدون » بخش ۱۱: