پس شیخ ما قدس اللّه روحه العزیز، متفق و مختلف در مدت پنج سال بر امام ابوعبداللّه حضری برخواند. چون شیخ تعلیق تمام کرد امام ابوعبداللّه برحمت حقّ تعالی پیوست و خاکش بمرو است. چون وی در گذشت شیخ پیش امام ابوبکر قفال مروزی آمد رحمة اللّه علیه، و پنج سال دیگر پیش وی فقه خواند، و شرکای او در درس قفال، شیخ ناصر مروزی و شیخ بومحمد جوینی و شیخ بوعلی شنحی بودند، کی هریکی مقتدای جهانی بودند. و درین مدت دو تعلیق بر قفال تمام کرد.
با انتخاب متن و لمس متن انتخابی میتوانید آن را در لغتنامهٔ دهخدا جستجو کنید.
هوش مصنوعی: شیخ ما، که روحش شاد باد، به مدت پنج سال به تدریس امام ابوعبدالله حضری پرداخت. پس از پایان درسهای شیخ، امام ابوعبدالله درگذشت و در مرو دفن شد. بعد از آن، شیخ به نزد امام ابوبکر قفال مروزی رفت و به مدت پنج سال دیگر فقه خواند. در این زمان، شاگردان قفال شامل شیخ ناصر مروزی، شیخ بومحمد جوینی و شیخ بوعلی شنحی بودند که هر یک از آنها بزرگانی در علوم اسلامی به شمار میرفتند. در طی این مدت، دو مجموعه تعلیق بر آثار قفال به اتمام رسید.
هوش مصنوعی: شیخ ما که روحش شاد باشد، در طول پنج سال به طور مشترک و متفاوت به امام ابوعبداللّه حضری آموزش داد. وقتی شیخ تدریس را تمام کرد، امام ابوعبداللّه به رحمت خداوند پیوست و در مرو به خاک سپرده شد. بعد از وفات او، شیخ به نوشتن و یادگیری فقه از امام ابوبکر قفال مروزی رحمتالله علیه ادامه داد و پنج سال دیگر را نزد او گذراند. همراهان او در درس قفال شامل شیخ ناصر مروزی، شیخ بومحمد جوینی و شیخ بوعلی شنحی بودند که هر یک از آنها لیاقت بزرگی در دانش داشتند. در این مدت، شیخ دو بار تدریس قفال را به پایان رساند.
پیشنهاد تصاویر مرتبط از منابع اینترنتی
راهنمای نحوهٔ پیشنهاد تصاویر مرتبط از گنجینهٔ گنجور
معرفی ترانههایی که در متن آنها از این شعر استفاده شده است
تا به حال حاشیهای برای این شعر نوشته نشده است. 💬 من حاشیه بگذارم ...
برای حاشیهگذاری باید در گنجور نامنویسی کنید و با نام کاربری خود از طریق آیکون 👤 گوشهٔ پایین سمت چپ صفحات به آن وارد شوید.