«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ» بنام خداوند فراخ بخشایش مهربان
قوله تعالی: «سُبْحانَ الَّذِی أَسْری» پاکی و بی عیبی و نیکو سزایی آن کس را که بشب برد، «بِعَبْدِهِ لَیْلًا» بنده خویش را در بعضی شب، «مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ» از مسجد مکّه آن مسجد با آزرم با شکوه بزرگ، «إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی» به بیت مقدّس به مسجد اقصی، «الَّذِی بارَکْنا حَوْلَهُ» آن مسجد که برکت کردیم بر گرد آن، «لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا» تا با او نمائیم آیتها و نشانه های خویش، «إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ (۱)» اوست آن خداوند شنوای بینا.
با انتخاب متن و لمس متن انتخابی میتوانید آن را در لغتنامهٔ دهخدا جستجو کنید.
هوش مصنوعی: این آیه به معراج پیامبر اسلام اشاره دارد که در آن خداوند بندهاش را در شب از مسجد الحرام در مکه به مسجد الاقصی منتقل کرد. هدف از این سفر الهی نشان دادن آیات و نشانههای خداوند بود. خداوند در این آیه خود را شنوای بینا معرفی میکند.
هوش مصنوعی: به نام خداوند مهربان و بخشندهای که همیشه رحمتش شامل حال بندگانش است.
هوش مصنوعی: در این آیه، به پاکی و بینقصی خداوند اشاره میشود که بندهاش را در شب از مسجد الحرام به مسجد الاقصی برد. این مسجد که در آن برکات وجود دارد، مکانی مقدس است. هدف از این سفر نمایاندن نشانهها و معجزات الهی به پیامبر است و خداوند همواره شنوا و بیناست.
پیشنهاد تصاویر مرتبط از منابع اینترنتی
راهنمای نحوهٔ پیشنهاد تصاویر مرتبط از گنجینهٔ گنجور
معرفی ترانههایی که در متن آنها از این شعر استفاده شده است
تا به حال حاشیهای برای این شعر نوشته نشده است. 💬 من حاشیه بگذارم ...
برای حاشیهگذاری باید در گنجور نامنویسی کنید و با نام کاربری خود از طریق آیکون 👤 گوشهٔ پایین سمت چپ صفحات به آن وارد شوید.