و واجب بود مرید را نگاه داشتن عهدی که با خدای تعالی کرده باشد که شکستن عهد در راه ارادت همچون رِدّه بود از دین، اهل ظاهر را.
و مرید باید که بر هیچ چیز عهد نکند با خدای تعالی باختیار خویش چندانک تواند زیرا که در لوازم شرع خود چندانی مجاهدت هست که وسع او در آن نرسد. قالَ اللّهُ تَعالی در صفت قومی وَرَهْبَانِیَّةً ابْتَدَعُوها ماکَتَبْناها عَلَیْهِمْ الَّا اتْبِغاءَ رِضْوانِ اللّهِ فَما رَعَوْها حَقَّ رِعایَتِها.
با انتخاب متن و لمس متن انتخابی میتوانید آن را در لغتنامهٔ دهخدا جستجو کنید.
هوش مصنوعی: مرید باید به عهدی که با خداوند بسته وفادار باشد، چرا که شکستن این عهد مانند رهایی از دین اهل ظاهر است. مرید نباید به هیچ چیز به اراده خود با خداوند عهد ببندد، زیرا در مسیر دین چنان سختیهایی وجود دارد که ممکن است در توان او نباشد. خداوند در قرآن میفرماید که برخی از اقوام عبادتهایی را ابتکار کردند که بر آنان واجب نبود و به دنبال رضای خدا نبودند و نتوانستند حق آن عبادتها را ادا کنند.
هوش مصنوعی: بر مرید واجب است که به عهد و پیمانی که با خداوند متعال بسته وفادار بماند، زیرا شکستن این عهد در مسیر ارادت به خدا، بهمانند انکار دین برای اهل ظاهر به شمار میآید.
هوش مصنوعی: مرید نباید با اراده خود بر چیزی با خداوند عهد ببندد، تا جایی که میتواند، زیرا در اصول دینی خود تلاش و کوشش زیادی وجود دارد که ممکن است فراتر از توانایی او باشد. خداوند درباره گروهی که دینی را اختراع کردهاند میفرماید که ما چنین چیزی را بر آنها واجب نکردهایم، جز برای جلب رضایت خدا، اما آنها حقایق این را رعایت نکردند.
پیشنهاد تصاویر مرتبط از منابع اینترنتی
راهنمای نحوهٔ پیشنهاد تصاویر مرتبط از گنجینهٔ گنجور
معرفی ترانههایی که در متن آنها از این شعر استفاده شده است
تا به حال حاشیهای برای این شعر نوشته نشده است. 💬 من حاشیه بگذارم ...
برای حاشیهگذاری باید در گنجور نامنویسی کنید و با نام کاربری خود از طریق آیکون 👤 گوشهٔ پایین سمت چپ صفحات به آن وارد شوید.