و از این طایفه بود ابوالحسن علی بن ابراهیم الحُصری بصری، ببغداد نشستی و حال او عجیب بود و پیر وقت بود و نسبت با شبلی کردی وفات او ببغداد بود اندر سنۀ احدی و سبعین و ثلثمایه.
حُصری گفت مردمان گویند حصری بنوافل میگوید، وردهاست مرا از حال برنائی که اگر یک رکعت دست بدارم با من عتاب کند.
و گوید هر کی دعوی کند اندر چیزی از حقیقت دروغ زن کند او را گواه آشکارا ببرهان.
با انتخاب متن و لمس متن انتخابی میتوانید آن را در لغتنامهٔ دهخدا جستجو کنید.
هوش مصنوعی: ابوالحسن علی بن ابراهیم الحصری شخصی بود از اهالی بصره که در بغداد زندگی میکرد و در سنین بالایی به سر میبرد. او رابطه نزدیکی با شبلی داشت و در سال ۳۷۱ هجری قمری در بغداد درگذشت. حصری به خاطر روش خاصش در عبادت و ذکر معروف بود و معتقد بود که اگر یک رکعت از نمازش را ترک کند، بر او خشم میگیرد. او همچنین به حقیقتگویی تأکید داشت و معتقد بود که هر کسی ادعایی درباره حقیقت بکند و دروغ بگوید، باید با دلایل محکم بیاساس بودن ادعایش اثبات شود.
هوش مصنوعی: ابوالحسن علی بن ابراهیم الحُصری بصری از این گروه بود. او در بغداد زندگی میکرد و حال و روزش بسیار عجیب بود. او پیر و سالخورده بود و با شبلی نیز نسبتی داشت. وفات او در بغداد در سال 373 هجری قمری روی داد.
هوش مصنوعی: حصری گفت که مردم میگویند او از عبادات و نفلها سخن میگوید و در واقع، من از وضعیتی خبر میدهم که اگر حتی یک رکعت را ترک کنم، با من به شدت توبیخ میشود.
هوش مصنوعی: هر کس در مورد چیزی ادعایی کند که حقیقت ندارد، باید با دلایل روشنی که برای همه قابل فهم باشد، به اثبات ادعای خود بپردازد.
پیشنهاد تصاویر مرتبط از منابع اینترنتی
راهنمای نحوهٔ پیشنهاد تصاویر مرتبط از گنجینهٔ گنجور
معرفی ترانههایی که در متن آنها از این شعر استفاده شده است
تا به حال حاشیهای برای این شعر نوشته نشده است. 💬 من حاشیه بگذارم ...
برای حاشیهگذاری باید در گنجور نامنویسی کنید و با نام کاربری خود از طریق آیکون 👤 گوشهٔ پایین سمت چپ صفحات به آن وارد شوید.